More than a workout.

De groepslessen bij Everybody Fit zijn ervaringen, gecreëerd en ontwikkeld met de juiste hoeveelheid passie voor het vak.

FITBOX

Voor diegene die hun frustraties graag aanpakken bieden we je in deze groepsles een goede mix aan tussen cardio en de techniek van het boksen. Omwille van de coronamaatregelen vragen wij je je eigen bokshandschoen mee te brengen. Heb je geen ervaring met boksen, geen enkel probleem. Deze lessen zijn zowel voor beginners als gevorderden, voor jonge mensen als net iets oudere mensen, voor vrouwen of mannen! Zolang het maar leuk is.

YOGALATES

Yogalates is een combinatie van yoga en pilates, waar je op een laagdrempelige manier kennismaakt met beide disciplines. Met behulp van eenvoudige oefeningen ontwikkel je je kracht, flexibiliteit en stabiliteit wat bijdraagt aan een goede houding en verhoging van je lichaamsbewustzijn.

HIIT & STRENGTH TRAINING

Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of sterker wilt worden, met de HIIT training kun je al deze doelen bereiken. Dat zal ook de reden zijn dat deze vorm van training op dit moment ontzettend populair is. Het leuke is ook, dat je de HIIT training bij veel verschillende sporten kunt toepassen.

YOGA

Onze yogalessen gaan je leren om je lichaam, geest, en bewustzijn met elkaar in balans te brengen.  Wij bieden twee soorten yoga aan:  Vinyasa Yoga Flow (Je flowt als het ware van de ene naar de andere houding in een sequence), Hatha Yoga ( Het is meestal een langzamere yoga waarbij houdingen een paar ademhalingen worden vastgehouden) & Yin Yoga (een rustige vorm van yoga).

PILATES

Pilates is een fysieke en mentale conditietraining die je kracht, flexibiliteit, evenwicht en coördinatie verbetert, alsook stress wegneemt. Je volledige lichaam wordt sterker, stabieler en leniger, krijg je een betere houding en er worden typische rug, schouder en nekklachten aangepakt.

OVERTUIGD, BENIEUWD OF TWIJFELS? GET IN TOUCH!

EXPERIENCE

 

Inspiratie
Services
Virtuagym

STAY UPDATED