JOAKIM

Sport is steeds zeer belangrijk geweest in het leven van coach Joakim. De passie voor fitheid en gezondheid nam alleen maar toe met de jaren. Een studierichting in deze sector was dan ook een evidente keuze. Hij is een echt trainingsbeest en komt gemakkelijk aan 12 uur sport per week.  In zijn begeleiding met klanten is hij heel prestatiegericht, wens je jouw sportieve prestaties te verbeteren of heb je graag een extra duwtje in de rug dan  ben je bij hem ook aan het juiste adres.

Opleiding : Master LO & bewegingswetenschappen met specialisatie fitheid & gezondheid
Specifieke opleiding : Advanced Coaching Academy : Functional Nutrition 
Hobby's: Fitness, thaibox , floorball , snowboarden, lopen en lekker uit eten gaan.

 
Doel : Sporters hun prestaties verbeteren en hen op een correcte, blessurevrije manier laten trainen.
En mensen die ontevreden zijn over hoe ze eruit zien of hoe ze zich voelen helpen begeleiden naar die mentale of fysieke toestand waarbij ze het gevoel bereiken dat zegt " Ik kan alles".
 
Quotes : Luctor Et Emergo.   Dit wil zeggen  "Struggle and win". Ik heb voor deze quote gekozen omdat niets in het leven lineair is. Enkel positieve vibes en positiviteit ? Nooit. Iedereen kent wel eens downs. Zij het in de sport , in je carrière , in je privé leven of wat dan ook. Maar zij die de downs accepteren en zich hierdoor heen werken komen nadien veel hoger te pieken.